Herken je dit?
Hoe zou het voor je zijn als?
Dat is mogelijk met de Energie Check-Up. Deze bestaat uit:
Na de Energie Check-Up weet je:
De investering voor de Energie Check-Up is € 749,- (excl. BTW).
Ja, ik wil een Energie Check-Up
Veelgestelde vragen
Kan ik de Energie Check-Up vergoed krijgen?
Vanuit je zorgverzekering is het niet mogelijk dit traject vergoed te krijgen. Wél is mijn ervaring dat het overgrote deel van de werkgevers bereid is de Energie Check-Up te vergoeden. Jouw werkgever is er namelijk ook bij gebaat als jij niet uitvalt door stressklachten of dat je goed en duurzaam herstelt van de klachten. Hiervoor zijn vaak (persoonlijke ontwikkel)budgetten beschikbaar. Bespreek dit daarom met je manager of HR. Zij kunnen je hier zeker meer over vertellen. Ook al betaalt jouw werkgever de Energie Check-Up, de inhoud van de gesprekken blijft uiteraard tussen ons.
Hoe snel kan ik starten met de Energie Check-Up?
Na de betaling hebben we op werkdagen binnen 24 uur contact om de sessies voor de Energie Check-Up in te plannen. Deze Check-Up start altijd binnen twee weken.
Kan de Energie Check-Up ook zonder psycho-fysiologische meting?
Dat is mogelijk. In dat geval wordt de investering € 499,- excl. BTW.
Is het mogelijk om als werkgever betrokken te worden bij de Energie Check-Up?
Bij de Energie Check-Up hoort een rapportage met daarin de bevindingen, conclusies en een prognose. Het is aan de medewerker of deze de rapportage en/of hetgeen tijdens de sessies besproken wordt met de werkgever wil delen. De rapportage is (medisch) geheim, net als op de inhoudelijke gesprekken tussen coach en medewerker geheimhouding zit. De rapportage kan (op verzoek) beveiligd verstuurd worden naar de bedrijfsarts. Goed contact en samenwerking tussen medewerker en werkgever draagt bij aan voorkomen van uitval óf verkorten van de verzuimperiode. Het is daarom zeker aan te raden als werknemer en werkgever samen te kijken hoe de werkomstandigheden verbeterd kunnen worden of wat de medewerker bijvoorbeeld nog mag leren om stressbestendiger te worden.
Kan na de Energie Check-Up verdere begeleiding ingezet worden ter preventie van uitval of om de medewerker duurzaam te helpen herstellen?
Na de Energie Check-Up zal een advies volgen, waarbij het afhankelijk is van de resultaten en mate van stressklachten welk traject geadviseerd wordt. Soms is de Energie Check-Up met praktische tips al voldoende. In andere gevallen wordt een mini-traject of een uitgebreider traject ‘Grip op stress’ geadviseerd. Het is altijd aan medewerker en/of werkgever om te besluiten of hier gebruik van gemaakt wordt.
Wat als ik de Energie Check-Up zelf betaal en niet mijn werkgever?
Indien jij zelf de investering van de Energie Check-Up op je neemt, hanteer ik een kortingstarief. Neem hiervoor contact met mij op.